Black beauties

News
Är kär i alla grejer i det här collaget. Pälsen, det tunna MBMJ armbandet, linnet, SKORNA... Heelt sjukt snygga grejer! Nu ska jag göra några workouts på min nya yogamatta :P

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 friman.blogg.se:

skriven

Hej filippa!! Vi har bott på Copenhagen Strand Hotel en gång, skulle inte säga att det är bra... men det ligger bra till så man kan bara gå till centrum och tillbaka utan att tappa bort sig!!! Det finns väldigt bra butiker som A&F, stora Zara, alla snygga sport märken, alla lyxiga märken som LV, mulberry och prada, lexington, levi's och massor mer! Hehe det finns sjukt fina&bra och billiga blommor i köpenhamn också, bara ett litet + haha;) Finns många ställen att käka på men jag om jag var er skulle jag ta ett "litet"ställe då det är mycket mysigare och maten är ofta godare/unikare haha. Det finns inte så mycket "att göra" men shoppingen och maten tar nog upp de mesta av tiden skulle jag säga. Kanske gå runt på tivoli eller segway tour runt köpenhamn? Kanske bättre på sommaren men den möjligheten finns såklart!! Kram, Ps. har du varit i NY? :))

Svar: Åh okej! Tack snälla för svaret. Vart ligger A&F butiken? Ja jag var i NYC för några år sedan. Har du varit där?? Kramis!!

2 Sara

skriven

oj det är från mig sara!!!